Cookie- og privatlivspolitik

Det er afgørende for Turisthus Nord, at du føler dig tryg ved at benytte vores platforme og tilbud. Derfor kan du på denne side læse mere om, hvilke tjenester vi gør brug af for at kunne give dig den bedst mulige oplevelse.

Når du besøger Turisthus Nords hjemmesider indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at analysere og forbedre indholdet samt forbedre vores markedsføring. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af vores hjemmesider. Nedenfor kan du se, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem. Du kan også se, hvilke af vores hjemmesider, du giver dit samtykke til.

Cookiepolitik

Turisthus Nords hjemmesider anvender ”cookies”, der er tekstfiler, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Det er f.eks. cookies, der gør, at din browser kan huske på dine passwords, så du kun skal indtaste dem én gang, og en webshop kan huske, hvilke varer du putter i kurven. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil vi ikke få muligheder for at sende dig relevante informationer eller tilbud på baggrund af dit besøg på vores hjemmeside. Du kan desuden risikere at hjemmesiden ikke fungerer optimalt.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Påkrævede cookies

De påkrævede cookies er nødvendige for, at Turisthus Nords hjemmesider kan levere de ydelser, du efterspørger. Disse cookies sættes af hjemmesiden og bruges f.eks. til at genkende dig, når du bevæger dig rundt på siden og huske om du er logget ind. Denne type af cookies slettes automatisk, når du lukker din browser.

Præference cookies

Præference cookies bruges til at huske dine præferencer på hjemmesiderne, såsom sprog eller valg, der gør navigationen nemmere. Disse cookies sættes af hjemmesiden og deres formål er at forbedre brugeroplevelsen. Præference cookies gemmes på din computer og udløber på en given dato/tidsinterval.

Analyse cookies

Turisthus Nord bruger Google Analytics cookies bruges til indsamling af besøgsstatistik. Disse cookies indsamler informationer om din brug af websitet, herunder din IP-adresse. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics med dette værktøj.

Vi bruger desuden knapper, der gør det muligt at dele indhold på sociale medier. Disse knapper kan også indhente anonym statistik vedrørende brugen af vores hjemmesider.

Markesføring cookies

  • Facebook: MeetingsNorth benytter en Facebook-pixel, for bedre at kunne målrette relevant information til besøgende, der har en Facebook-konto. På den måde kan vi målrette relevante informationer og tilbud til Facebook-brugere, der har vist interesse for et emne på vores hjemmesider

Vi har ikke adgang til tredjeparts cookies eller de oplysninger, de indeholder. Tredjeparter administrerer alle oplysninger, de indsamler via cookies, de udsender, i overensstemmelse med deres retningslinjer om behandling af personoplysninger.

Du kan fravælge tredjeparts cookies for personligt rettet reklame. Hvis du vil vide mere eller fravælge brugen af sådanne tredjeparts cookies for personligt rettet reklame i EU, kan du gå ind på youronlinechoices.com.

Dit samtykke, tilvalg og fravalg, gør sig gældende for følgende domæner, ejet af Turisthus Nord:

  • meetingsnorth.dk

Persondatapolitik

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter Turisthus Nords hjemmesider indsamler og behandler vi en række sådanne informationer i forbindelse med statistik og nyhedsbreve.

Google Analytics

Turisthus Nord bruger  Google Analytics til statistik og forbedring af vores hjemmeside. Der indsamles og behandles følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, en anonymiseret IP-adresse, der løst angiver en geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. Disse oplysninger bruges udelukkende til statistik og opbevares hos Google i 24 måneder.

Sikkerhed

Turisthus Nord tager datasikkerhed meget seriøst og har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, samle statistik og give dig den bedst mulige oplevelse med brugen af vores hjemmesider. Derudover kan vi lejlighedsvist vise dig annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og Turisthus Nord sletter dem, når de ikke længere er nødvendige – f.eks. når du afmelder nyhedsbrevet. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til statistik og målretning af indhold.

Turisthus Nord benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

Turisthus Nord anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at disse oplysninger anvendes og få dem slettet eller redigeret. Henvendelse herom kan ske til Turisthus Nord via kontaktoplysningerne nedenfor.

Ønsker du at klage over Turisthus Nords behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage klage til Datatilsynet.

Kontaktoplysninger

Turisthus Nord
Vestre Strandvej 10
9990 Skagen

Tlf.: +45 98 42 32 66
E-mail: frederikshavn@turisthusnord.dk

CVR: 25450388